VESTI

Kompanija „Keep Light“ d.o.o. je ostvarila svoje dugogodišnje poslovanje u još jednom segmentu i lepezi usluga koje nudi na domaćem tržištu, pre svega u domenu energetike.Sledeći svoju dokazanu praksu i opravdano poverenje mnogobrojnih Investitora, odlučno smo započeli novi segment ulaganja ekonomskih resursa i tržištu ponudili našu kompaniju kao Javnog Privatnog Partnera, pre svega u oblasti REKONSTRUKCIJE, RACIONALIZACIJE I UŠTEDE ELEKTRIČNE ENERGIJE, ZAMENOM STARIH ULIČNIH SVETILJKI NOVIM „LED“ SVETILJKAMA SA MOGUĆNOŠĆU DUGOGODIŠNJEG ODRŽAVANJA U PERIODU EKSPLOATACIJE. U nastavku možete pogledati kraći opis i pojašnjenje modela Javnog Privatnog Partnerstva u primeni Javnog uličnog osvetljenja i kakve povoljnosti nudi korisnicima:

Zamena javne rasvete LED svetiljkama u Kukljinu i Beloj Vodi


Novogodišnje osvetljenje ulepšalo i Smederevo

25398678_1297827646988741_7818782261989889679_n
Jos jedan u nizu uspesno odradjen projekat Novogodisnjeg osvetljenja, ovog puta nasi ukrasi krase ulice grada Smedereva.

Više

Proizvodnja dekorativnih elemenata

Od 2014. Godine počeli smo samostalnu proizvodnju dekorativnih elemenata. U procesu proizvodnje koristimo najsavremenije CNC mašine za obradu aluminijuma, prohroma i pleksiglasa. Zavarivanje se vrši pomoću najsavremenijih uređaja korišćenjem MIG/MAG i TIG postupaka.

Više

Racionalizacija i modernizacija javnog osvetljenja na teritoriji grada Kruševca

jpp_frontpage
U Makrešanu je zamenjeno 90 odsto sijalica, a danas su ekipe izvođača „Keep light“ iz Beograda nastavile sa radom u Ulici Miloša Obilića u Parunovcu i delu Dedine.

Više

Puštena u rad svečana novogodišnja rasveta na teritoriji Beograda

frontpage1
Večeras je, u Beogradu, zvanično puštena u rad svečana novogodišnja rasveta. Ponosni smo što upravo naši novogodišnji ukrasi krase gradove širom Srbije.

Više