NOVOGODIŠNJE OSVETLJENJE

Sa ponosom ističemo da smo među retkim preduzećima koji mogu da se pohvale sa 20 godišnjim iskustvom u projektovanju i izvođenju radova na izgradnji, rekonstrukciji, dogradnji, adaptaciji i sanaciji objekata u oblasti javnog, dekorativnog, urbanog i funkcionalnog osvetljenja (ulice, putevi, tuneli, sportski, industrijski i stambeni objekti).

Specijalizovali smo se u projektovanju i izgradnji dekorativnog i novogodišnjeg osvetljenja.
Dugogodišnej iskustvo, veliki broj uspešnih projekata i briga o klijentima nam je omogućila da postanemo lider u svojoj delatnosti koju obavljamo izuzetno stručno i sa puno ljubavi.
Trudimo se da sve Vaše želje pretočimo u projekte koje izvršavamo po visokim standardima i u optimalnom vremenskom roku.

U mogućnosti smo da Vam ponudimo kompletna rešenja: 

 Projektovanje osvetljenja za sve vrste objekata i lokacija;
 Isporuka 2D i 3D dekorativnih elemenata;
 Montaža i demontaža u svim vremenskim uslovima;
 Iznajmljivanje novogodišnjih figura;
 Reparacija starih dekorativnih elemenata;
 Čuvanje i skladištenje u posebno izgrađenom magacinskom prostoru.

STRUČNI KADAR

Naš tim čini iskusni inženjerski i tehnički kadar koji projektuje i izvodi radove vezane za osvetljenje i održavanje svih sistema, čak i pod jako teškim uslovima. 
Posebno smo ponosni i na lične licence članova našeg tima, a težište stavljmo i na stalno usavršavanje i edukaciju.
Izuzetan vozni park i mehanizacija su neizostavna podrška našem timu. Bez opreme vrhunskog kvaliteta naši projekti ne bi odgovorili svim standardima sa takvom preciznošću i kvalitetom.

PARTNERSTVO

Od 2001. godine partner smo najvećeg svetskog proizvođača elemenata za dekorativno osvetljenje FOTODIASTASI iz Grčke. Renomirani proizvođač sa višedecenijskom tradicijom i zadovoljnim klijentima na svim kontinentima je bio logičan izbor pri odabiru partnera na koga se možemo oslonti.